Skoči na vsebino
Domov » Ture

Ture

Zipline Dolinka na Bledu prinaša doživetje na prostem, ki združuje atraktivne spuste po 7 zipline jeklenicah.

Udeleženci Zipline Dolinke se zberejo 15 minut pred predvidenim pričetkom zipline-a v naših prostorih na “Grajski cesti 16” v starem vaškem jedru Grad. Tam se spoznajo z našo ekipo, prejmejo vso potrebno zipline opremo ter se seznanijo z dejanskim potekom izleta.
Po spoznavanju in oblikovanju skupine, se ob predvidenem času za odhod se z našimi vozili odpeljemo na štartno mesto nad Savo Dolinko. Najprej je na vrsti kratko izobraževanje o opremi in tehniki zipline spusta. Po tem sledi kratka testna vožnja na 20 metrov dolgi jeklenici, ki jo opravi vsak udeleženec. Ko smo vsi v skupini pripravljeni in dovolj samozavestni, se prava zipline avantura lahko začne.

Na izletu vsako skupino ves čas spremljata dva vodnika. Njuna naloga je, da v vsakem trenutku skrbita za varne zipline spuste ter za prijeten in informativen sprehod po travnikih in gozdovih. Na tak način se skupina premika navzdol po dolini ter kar 6 krat tudi prečka Savo Dolinko. Najbolj atraktiven je verjetno zadnji zipline, saj teče vzdolž z reko in ponuja poseben pogled.

Skupaj bomo tako za sabo pustili kar zajeten del doline, deloma peš, večji del pa po zipline-ih. Po zaključku se vrnemo nazaj na štartno mesto na Bledu.

Družinski zipline

Če povzamemo, gre za izjemno 2,5 urno zipline avanturo, ki vključuje prav vse potrebno: izposojo zipline opreme, prevoz do Save Dolinke, kratko izobraževanje ter skupaj kar 4 km atraktivnega zipline-a.

Zipline Dolinka je primerna tudi za začetnike različnih starosti. Vsekakor so v skupini dobrodošli tudi otroci od 6. leta starosti, ki se lahko povsem običajno pridružijo odpravi.   Otroci do 12. let preko zipline jeklenic udobno drsijo v spremstvu naših vodnikov.

S seboj lahko vzamete tudi nahrbtnik za shrambo pijače, telefonov in drugih vrednih predmetov.

Družinski zipline

Družinske karte za Zipline Dolinko

od 55 €

4 km zipline

7 jeklenic

2,5 urna avantura

Klasična vstopnica

Klasična Zipline Dolinka avantura

65 €

4 km zipline

7 jeklenic

2,5 urna avantura

Teambuilding

Programi za krepitev teama v vašem podjetju

65 – 85 €

4 km zipline

7 jeklenic

2,5 urna avantura

Darilni bon

Spontanost je začetek najboljših avantur

65 €

Darilni bon ima veljavnost
1 leto.

Ponovno bomo z vami 24. 3. 2023.

We are closed until 24.03.2023.