Skoči na vsebino
Domov » Blog » Ali je Zipline primeren, če se bojim višine?

Ali je Zipline primeren, če se bojim višine?

  • Čas branja: 1 min

Seveda!

Mnogi naši gostje doživljajo strah pred prvim spustom, zato si vzamemo čas, da goste seznanimo z opremo in samim potekom avanture. Vsakega obiskovalca pred pričetkom čaka vadba na kratki vadbeni liniji, ki je nizko pri tleh. Razumevanje in zaupanje v opremo sta ključ za premagovanje strahu, zato je potrebno pridobiti samozavest že na vadbeni liniji.

V veselje nam je, da smo na tisoče gostov vodili skozi našo edinstveno zipline avanturo. Poskrbeli smo, da so se vsi počutili varno in samozavestno, preden so se podali na vseh sedem zipline spustov. S potrpežljivostjo in vodstvom naših izkušenih vodnikov je veliko ljudi premagalo svoje strahove in nadaljevalo s pustolovščino.

V primeru, da z avanturo ne bi želeli nadaljevati, vas bo naš voznik pripeljal nazaj na zbirno mesto, kjer se boste lahko sprostili, mi pa vam bomo vrnili celotno kupnino.

Kljub velikokrat prisotnemu strahu, se lahko pohvalimo, da večina naših gostov z našo pomočjo uspe premagati strah pred višino in se z avanture vrne z nasmehom na obrazu. Zato vas vabimo, da se nam kljub strahu vseeno pridružite.