Skoči na vsebino
Domov » Blog » Ali je Zipline primeren, če se bojim višine?

Ali je Zipline primeren, če se bojim višine?

  • Čas branja: 1 min

Kako se počutite zaradi teh treh besed? Ste navdušeni ali prestrašeni, ker se bojite višine?

Kako se počutite zaradi teh treh besed? Ste navdušeni ali prestrašeni, ker se bojite višine?
Mnogi naši gostje doživljajo strah pred prvo vožnjo . Vzamemo si čas za seznanitev gostov z opremo in vadbo na kratki vadbeni liniji, ki je nizko pri tleh. Razumevanje in zaupanje v opremo je ključ do premagovanja strahu, zato morate pridobiti samozavest na vadbeni liniji.

Imeli smo veselje, da smo na tisoče gostov vodili skozi našo edinstveno izkušnjo zipline, in poskrbimo, da se vsi počutijo varne in samozavestne, preden se podamo na sedem glavnih zipline. Naši inštruktorji se bodo pogovorili o morebitnih pomislekih. Z njihovo potrpežljivostjo in vodstvom je veliko ljudi premagalo svoje strahove in nadaljevalo s pustolovščino.

Če ne morete nadaljevati, vas bo naš voznik pripeljal nazaj na naše zbirališče, kjer se boste lahko sprostili, mi pa vam bomo vrnili celotno kupnino.

Resnica je, da ne boste vedeli, dokler ne poskusite, vendar smo videli dovolj ljudi, ki so premagali svoj strah pred višino, da bi samozavestno rekli, da stavimo, da se ne boste obrnili. In izkušnjo boste zaključili z nasmehom na obrazu.

Ponovno bomo z vami 24. 3. 2023.

We are closed until 24.03.2023.