Zipline Dolinka na Bledu prinaša doživetje na prostem, ki združuje atraktivne spuste po sedmih jeklenicah in sproščen izlet v objemu doline Save Dolinke, ki je zaradi izjemnih naravnih vrednot v osrednjem delu Brja zaščitena kot naravni spomenik.

Potek zipline avanture

Udeleženci Zipline Dolinke se zberejo 20 minut pred predvidenim pričetkom izleta v naših prostorih na "Grajski cesti 16" v stare vaškem jedru Grad. Tam se spoznajo z našo ekipo, prejmejo vso potrebno varovalno opremo ter se seznanijo z dejanskim potekom izleta.

Po spoznavanju in oblikovanju skupine, se ob predvidenem času za odhod vsi skupaj z našimi vozili odpeljemo na štartno mesto nad Savo Dolinko. Najprej je na vrsti kratko izobraževanje o opremi in tehniki spusta. Po tem sledi kratka testna vožnja na 20 metrov dolgi zipline jeklenici, ki jo opravi vsak udeleženec. Ko smo vsi v skupini pripravljeni in dovolj samozavestni, se prava avantura lahko dejansko začne.

Ključno je tudi, da na izletu vsako skupino ves čas spremljata dva vodnika. Njuna naloga je, da prvič, v vsakem trenutku skrbita za varne zipline spuste ter drugič, za prijeten in informativen sprehod po travnikih in gozdovih. Na tak način se skupina premika navzdol po dolini ter kar 6 krat tudi prečka Savo Dolinko. Najbolj atraktiven je verjetno zadnji spust, saj zipline teče vzdolž z reko in ponuja poseben pogled.

Skupaj bomo tako za sabo pustili kar zaten del doline, del peš, večji del pa po jeklenicah. Po zaključku se skupaj vrnemo nazaj na štartno mesto na Bledu.

Potek Zipline Dolinka avanture

Družinski zipline

Če povzamemo, gre za izjemno 2,5 urno avanturo, ki vključuje prav vse potrebno: izposojo opreme, prevoz do Save Dolinke, kratko zipline izobraževanje ter skupaj kar 4 km atraktivnega zipline-a.

Zipline Dolinka je primerna tudi za začetnike različnih starosti. Vsekakor so v skupini dobrodošli tudi otroci od 6. leta starosti, ki se lahko povsem običajno pridružijo odpravi. Z eno ugodnostjo, seveda, tisti do 12. let preko jeklenic udobno drsijo v spremstvu naših vodnikov. V kolikor pa ste starejši od 87 let, boste popravili naš trenutni starostni rekord.

S seboj lahko vzamete tudi nahrbtnik za shrambo pijače, telefonov in drugih vrednih predmetov.

od 65,00 € do 85,00 €

Teambuilding & Incentive

Programi za krepitev teama

4 km Zipline
7 jeklenic
2,5 urna avantura

do 20.07. 65,00 50,00 €

Klasični zipline

Klasična Zipline Dolinka avantura

4 km Zipline
7 jeklenic
2,5 urna avantura

Podari avanturo

Darilni bon

Spontanost je začetek najboljših avantur.

Darilni bon ima veljavnost 2 leti.

Teambuilding programi

V kolikor iščete idejo za teambuilding, je Zipline Dolinka pravi odgovor. Naš v ta namen razvit program poleg standardnega Zipline-a vsebuje tudi elemente teambuilding nalog/izzivov, ki vzpodbujajo in krepijo:

- soodelovanje,
- povezanost,
- določanje prioritet,
- kreativnost,
- timsko naravnanost,
- dobro komunikacijo,
- pozitivno razmišljanje,
- soočanje in premagovanje strahu,..

Celoten program časovno vzame 3 - 3,5 ure.